Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

Aanwinsten Exoknaag

Gepubliceerd op 22 april 2019 om 21:32

Gezien mijn toekomstplannen met de roborovski dwerghamster ben ik bezig om een brede basis aan fokdieren op te bouwen. Hiervoor heb ik een aantal hamsters met stamboom aangeschaft, onder andere uit Zweden en een prachtige man van Luc Schmitz. Buiten mijn serieuze plannen voor erkenning etc, kon ik me ook zeker niet inhouden om enkele blauw bonte robos te kopen. Een aantal stamboomloos, maar ook een erg mooie man uit Zweden vandaan waar wel een stamboom bij zit. Ik heb ruimte zat, dus een paar koppels die ik gewoon heel erg leuk vind kunnen er makkelijk bij naast de serieuzere plannen..

 

Blauw bonte man van Omar

 

Wit RO man van Luc

 

Snowbear RO vrouw van Omar

 

Paar blauw bonte ukken van Tebbe


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.