Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

16 juni 2019

Gepubliceerd op 16 juni 2019 om 11:20

16 juni, gister was weer grote schoonmaak dag.. Het schoonmaken van de hokken zelf is misschien een paar uur werk, maar omdat ik dan meteen alle dieren en nesten eens goed bekijk doe ik er uiteindelijk de hele dag over.. Mooi nestje wildkleur en bont van de moeder weg kunnen halen, zelf twee nieuwe koppels bont x cinnamon bont aangehouden en ook de eerste blauw dragers (jongen uit eigen wildkleur x Zweedse blauw bonte man) gehouden. Verder heb ik een sterk vermoeden dat mijn wildkleur dame die samen zit met de prachtige wit RO man van Luc drachtig is. De grote jongen groeien ook allemaal lekker door. Hoe kan het dan ook anders dan dat ik ontzettend blij en gelukkig word van zo'n dag schoonmaken! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.