Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

22 februari 2020, nieuwe koppels

Gepubliceerd op 22 februari 2020 om 19:07

Vandaag heb ik de derde blauwe dame gekoppeld, een blauw bonte man.. Op dit moment ben ik voornamelijk nog bezig om de blauwe lijn op te zetten, eerst een goede basis en later hoop ik ook koppels blauw x blauw te kunnen maken.

Als tweede heb ik nog twee leuke snowbears gekoppeld.. Doordat ik de laatste tijd nogal gericht was op blauw en blauw bont zijn de snowbears wat op de achtergrond geschoven, dus een nieuw koppel snowbear is meer als welkom.

Tot slot ook een koppel whiteface. Ik wil ze volgend jaar opnieuw ter erkenning gaan brengen en heb nog wel wat verbeterpuntjes. Zo zou ik ze graag iets donkerder zien, de mijne zijn vaak wat lichter omdat er veel cinnamon dieren in de whiteface voorouders zitten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.