Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

29 maart 2020

Gepubliceerd op 29 maart 2020 om 17:36

Maart 2020, normaal gesproken leven we toe naar Exoknaag. Een dag om al onze collega fokkers en vrienden binnen de hobby weer te zien en te spreken. Helaas niet dit jaar.. Corona, iedereen heeft ermee te maken en ook voor ons als hamster liefhebbers en fokkers heeft corona gevolgen. De beestjes zelf merken er gelukkig weinig van. De verzorging gaat gewoon door en ook maak ik nog steeds gewoon de koppels die ik nodig heb om mijn lijnen voort te zetten. Ok, ik had een paar nieuwe loopwieltjes willen kopen op de Exoknaag. De huidige maken steeds meer geluid en ook zijn ze niet meer zo stabiel als eerst. Het grootste gevolg van de huidige crisis is dat ik besloten heb de richtlijnen te volgen en dus in elk geval tot 6 april geen hamsters meer te verkopen. Verkoop is sowieso al niet meer als een bijzaak, dus waarom zou ik het risico willen nemen om corona verder te verspreiden. In mijn geval heb ik gelukkig altijd al voldoende ruimte om alle jongen die hier geboren worden eventueel zelf te houden. Laten we hopen dat de crisis niet te lang gaat duren en we snel allemaal weer samen kunnen genieten van onze mooie hobby.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.