Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

Daan x Sophie

Gepubliceerd op 22 april 2020 om 18:28

Het nieuwste koppel: Daan en Sophie 
Met dit koppel hoop ik een brede basis te gaan vormen voor mijn startende cinnamon lijn, uit dit koppel zelf verwacht ik echter enkel cinnamon dragers te fokken..

Sophie is een stevige wildkleur dame, ik hoop dan ook dat ze haar bouw door zal geven aan haar jongen en deze ook uit zullen groeien tot grote sterke hamsters. Verder is ze wildkleur, dus ik hoop dat ze zorgt dat papa niet teveel snowbear en/of bont door gaat geven. Het ideale zou zijn wildkleur en dan drager voor cinnamon (of direct cinnamon, maar ik acht de kans zeer klein dat Sophie zelf cinnamon draagt..)

Daan is een snowbear RO man. Naast Sophie lijkt hij wat klein, maar dat komt doordat Sophie gewoon erg groot is.. Uiteraard heb ik hem geselecteerd omdat hij cinnamon is, dus alleen het snowbear moet eruit gefokt worden. Daarnaast heeft hij een heel fijn karakter, hij komt graag over je handen lopen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.