Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

Milan x Emma

Gepubliceerd op 29 april 2020 om 11:35

Meet Milan en Emma!
Het gaat goed met mijn blauwe robos, ik heb ze nu vrij regelmatig in mijn nestjes en waarschijnlijk kan ik al snel een koppel blauw x blauw maken. Aangezien de huidige blauwe dieren die ik heb zitten nog te verwant zijn toch nog even een koppel blauw x blauw bont.. Milan is een prachtige blauwe man, maar een behoorlijk snelle hamster die niet wil stil zitten. Emma is een vrij rustige vrouw. Uit dit koppel verwacht ik zowel effen blauwe jongen als blauw bonte jongen, uiteraard hoop ik met name wat mooie effen diertjes te kunnen fokken om weer mee verder te kunnen. Met een beetje geluk krijgen ze de bouw van hun vader en het karakter van hun moeder..

Milan is een prachtige blauwe man, hij is alleen wel erg snel en bewegelijk.. Hierdoor is hij haast niet op de hand te houden. Omdat mijn keus in blauw nog niet heel groot is blijft het een punt van aandacht maar nog geen rede tot uitsluiten, voor nu heb ik hem gewoon een rustige vrouw gegeven. 

Emma is een rustige dame die ik met name vanwege haar karakter en genetische achtergrond heb gekozen..


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.