Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

Thomas x Lotte

Gepubliceerd op 10 mei 2020 om 17:57

Meet Thomas en Lotte!
Ik heb een aantal kleur projecten, hiermee probeer ik kleuren te fokken die ik nog niet heb waaronder lilac bont. Genetisch gezien is lilac de combinatie van blauw en cinnamon, in dit geval dan de bonte versie. Thomas is een blauw bonte man en zijn dame Lotte is een snowbear RO (cinnamon snowbear). Aangezien dit nog een van mijn eerste koppels is voor mijn lilac bont project zullen de jongen waarschijnlijk nog agouti bont zijn, maar wel al drager van zowel blauw als cinnamon. De weg naar lilac bont zal nog wel een aantal generaties lang zijn, maar de eerste stap is gezet!

 

Thomas is een mooie blauw bonte man met een rustig karakter.

Ook Lotte is een rustige dame.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.