Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

Luuk x Eva

Gepubliceerd op 13 mei 2020 om 17:22

Meet Luuk en Eva!
Het tweede koppel voor mijn lilac (bont) project. Ook hieruit verwacht ik enkel dragers voor zowel blauw als cinnamon.

 

Luuk is een mooie blauwe man, hoewel er nog wat wit op zijn flanken te zien is kan je toch al zien dat er in de blauwe lijn al aardige stappen gezet zijn. In dit geval maakt zijn teveel aan wit niet uit, aangezien het hoofddoel is om blauw en cinnamon samen te gaan combineren.

Eva is een leuke cinnamon dame. Voor mijn cinnamon lijn vind ik haar wat te bleek van kleur. In dit geval wil ik vooral cinnamon en blauw gaan combineren. Hoe de lilac kleur uiteindelijk zal worden moet nog gaan blijken, dus heeft het nog geen enkele zin om daar op te gaan selecteren.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.