Saskia de Vries: Hobbyfokker van Roborovski dwerghamsters

Odd eye

Gepubliceerd op 28 juni 2020 om 19:37

Het is alweer een tijd terug dat ik opeens een odd eye roborovski tegen kwam in een van de nestjes. Na deze dame zijn er nog meerdere odd eye jongen geboren. Tot nu toe zijn alle odd eye roborovski's cinnamon gerelateerde kleuren: cinnamon, cinnamon whiteface, cinnamon bont en cinnamon snowbear. Dat komt overeen met mijn ervaring bij de russen, daar waren alle odd eye hamsters gelinkt aan kleuren met rode ogen.. Wel ben ik in de korte tijd dat ik robos fok al meer odd eye hamsters tegen gekomen als in al die jaren dat ik nog russische dwerghamsters fokte. Bij de russen waren het echt uitzonderingen en viel er niet bewust op te fokken, of dit voor de roborovski dwerghamster ook geld hoop ik met mijn nieuwste koppel te gaan ontdekken!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.